Gott nytt år!

Tänkte bara passa på att önska ett gott nytt år <3


Easytone

700 kr för ett par reebok easytones på stadium, taget! Nu får vi se om jag blir frälst ;)


Hey

Juldagen var Inge bra. Kanske för att jag aldrig lär mig (dricker mer än vad jag klarar av). Ångesten idag har vart mer än påtaglig. Totalt kaos innombords.

Efter pizza, massa cola och chips så börjar jag komma på fötter igen. Kryper i hela kroppen!!! Nu ska jag bara dricka på nyår sen får det fan vara nog, inte förrens vi ska ut i Nyköping med jobbet ska jag röra en droppe alkohol.

Förövrigt kom en julklapp hem till mig häromdagen (jag tyckte att jag förtjänade den).
Älska Elisabeth arden!
Förövrigt lockar jag mitt hår var och varannan dag nuförtiden, försöker lära mig att göra de perfekta lockarna...

Aja. Puss och kram från Emelie utan liv


Såå nöjd!

Fick julklappar i år, jag måste ha vart väldigt snäll ;)

2 vinglas från Carolina gynnings kollektion av mamma och pappa, och en resa till Berlin (en hel helg m. Flyg + 2 hotell nätter på Hilton som ligger mitt på den största shoppinggatan i Berlin) av min bror! Tack så himla mycket! <3


God Jul

Idag (den 23:e) firade vi en minijulafton med 2 av mina systrar m familj + mormor och morbröder. Trevligt! :) Barnen fick sina julklappar och mamma fick en påse från Body Shop med en massa tvålar och grejer i och pappa fick en digital fotoram.

Imorgon (idag egentligen, klockan är ju efter 12) är det riktigta Julafton, den ska firas i Tumba hos min tredje syster. :)

Förövrigt har jag mina nyårslöften tills nästa år spikade (efter mkt som har hänt)
- Ge blod
- Ta hand om mig själv.

Livet

<3


Livet

<3


Varför vill du riva ner mitt stängsel?

Gav hon allt
Allt jag kan ge
Ville ha mer
Det e så hon är
Ensam är stark
Det är så jag blev
Litar inte på någon och allt är hennes fel
Men ser det ut som om jag lackar? Nej
Mer som om jag tackar dig
För jag kommer aldrig låta dig få se mig svag


Lugn helg

Har vart en lugn helg. Tagit igen all sömn som jag missat denna vecka så, det var välbehövligt.

Nattvecka nästa vecka.
Imorgon ska jag träffa syster A, ska byta mitt Mateusfat IGEN då jag inte var nöjd med det som hon hade valt. Jobbig jävel, jag vet. :P

Loose control

Fuck that shit!


Måndag

Helgen var tung.
Mycket dricka,
lite saknad.
Lite förstörd Em.
But I'm back on track!

Jobbar förmiddag hela veckan. Idag sprang jag på stan efter jobbet och letade julklappar till julklappsspelet vi ska ha imorgon hos min syster (tillsammans med lussefirande). Dealen var att vi skulle köpa 2 stycken á 100 kr. Hittade några som var riktigt bra faktist! (ni kommer bli nöjda, vem en som nu får dem). :)
På Onsdag ska jag träffa Mich, Torsdag ledig sen är det Fredag igen.. hoho. Och på Lördag fyller världens bästa Michelle år så då ska hon firas oooordentligt!

Yada yada.
Förövrigt spillde jag och min kollega ut 85 kg substans på golvet idag. ooops.

Osammanhängande dåligt inlägg jagvet, men bättre än ingenting.. ;)


Jobbigt

Usch, kan inte sova. Jag har vart ensam i 3 veckor nu och det börjar kännas. Grymt jobbigt men ändå bra för mig. Bra att lära sig. Folk säger att det tillslut ska "vara skönt". Jag längtar tills de lugnet kommer till mig. För just nu är det bara jobbigt.

Skrivet från mobil så om inlägget är knäppt så är det därför...


In love

Jävla killerheels alltså. Jag dör.
Vem behöver män när det finns skor..?!


Jamen tjena

Ska hämtas ut imorgon. Bra att ha lite spikes när man går ut här i Södertälje. Bara för att visa vem de inte ska jiddra med liksom!

Förövrigt heter skorna "forget your boyfriend" & finns hos Nelly för 600 spänn.

21 Dec

Sist jag var hos min arbetsgivare för att förlänga mitt kontrakt så fick jag rätt mycket skit kastat på mig. Jag är den som inte tar det men efter en massa övertalning från mor min så får jag väl äta upp det. Den 21 Dec ska jag dit igen, får se vad de har att säga, om det inte blir något mer så drar jag från allt. Vad som helst. Hata Sverige och arbetsmarknaden här. Man kan slicka hur mycket röv som helst men i slutändan är det fan aldrig värt det.

Annars då?
Jag tar tillbaka det där med att jag ville känna någonting. Jag vill fan inte känna något för någon just nu. Men det är svårt... människor sätter sin prägel. Fan också.


Can I be the one

I Fredags drog jag ut med några jobbarkompisar, det slutade med en EXTREM fylla och dagen efter var inte vacker. Ha ha ha... men kul hade jag!
Lördagen bestod av de man brukar göra när man är bakis.
Och idag vet jag inte.. vill gå på bio! Breaking dawn... :)





RSS 2.0