Ingpregnerar mina nya skor

Primebootsen är från i höstas och de vita köpte jag i lördags! :)


Jag delar med mig för att ni ska förstå

Vilken resa jag går igenom. På den här bilden har jag gått ner 8kg. Jag har en hel del kvar! Och meningen är att jag ska följa upp månad för månad och ni ska få se bilder. Det här kommer bli grymt. Har ni tur får ni se en bikinibild till sommaren (i wish!!!)


:(

Fick precis mess från min PT som var tvungen att ställa in morgondagens pass. Varför går allt emot mig för? Det känns som att morgondagen har mycket att erbjuda när det gäller fel. Och vi som ska ut på kvällen. Jag känner det fan på mig... Får se vad son händer.

Ska väl köra ett överkroppspass själv, försöka komma ihåg vad hon har lärt mig och det kanske är bra i slutändan för hon kommer ju inte finnas vid min sida föralltid liksom.


Okej,

Jag fick färg, jag har tillomed bränt mig på mage, bröst, rumpa och rygg... Hahaha!


PW

Idag vaknade jag tidigt även fast jag hade jobbat natt. Tog en PW till solariet och solade lite men inte fan fick jag färg! Måste köpa mina tabletter nu känner jag. Wzup med mitt pigment?

Har precis ätit luch också som bestod av ett kycklingspett och fetaostsallad.

Imorgon har jag blivit inbeordrad på dagtid pga en timmes kurs. Lagom förbannad, det enda som gör min dag är att jag kan åka till A ikväll, för vi går samma skift imorgon!


<3


Förbannad

Blir så arg på mitt pigment som är absolut sämst. Jag är blek i hyn som snövit och nu har jag försökt bli lite brun med solarium men det GÅR INTE?! Får fortsätta några dagar till, kanske tar ett tag innan pigmentet kommer igång, vill inte vara en albino..

Sitter här på jobbet och vill bara gå hem eller sova tills det blir Fredag. Då får jag lön + att jag ÄNTLIGEN ska få spendera (väldtigt dyrbar) tid med mitt hjärta. Jag saknar dig så sjukt jävla mycket Andreas.

När lönen ramlar in på kontot så ska jag (note to myself så att jag inte glömmer);
- Hämta ut mina paket från Nelly (wiiie)
- Köpa Beta Solar tabletter
- En hemlig kräm mot något jag hatar
- Förhoppningsvis köpa biljetter till P&L (snälla snälla ge oss ledigt!)
- Köpa solkort


Grattis baby

Grattis baby till lägenheten! <3

-----------------------------------


Pulspass med PT idag efter 4.5 timmes sömn. Har ju börjat jobba skift nu igen och det här var första nattpasset på 13 veckor. Auch. Har totalt glömt bort hur man ställer om osv.... Så jag var rätt förstörd på gymmet, men min PT-Anna (världen BÄSTA) fick mig att kämpa igenom en timmes pulsträning i alla fall. - 1.8 kg på vågen denna vecka. Det går framåt! (och mer ska det bli :))

Mycket jag hoppas på just nu också, vad de gäller mitt jobb. Vill så gärna att allt ska fungera och bli bra. Hoppas hoppas hoppas!

Core + spinning

Jäklar vad corepasset tog! Men jag är sugen på mer. Funderar på att dra till gymmet en runda till.. spinningpass halv sju ikväll. Eller så tar jag med mig träningskläder till jobbet och tränar inatt. Får se hur det blir, kryper i hela kroppen just nu.

Såhär är det

Jag får många frågor om hur mycket den här lilla resan med PT kostar. Jag vill egentligen inte berätta för folk har en förmåga att bli irriterade eller ta illa upp av någon konstig anledning.
Det kostar i alla fall 15.000. Mycket för vissa, en skitsumma för andra. Något mitt emellan för mig. Jag lär mig så himla mycket om kost, träning, jag har någon som driver mig (fast nu har jag fått ett eget jävla driv) och så har jag lärt mig så jävla mycket om mig själv! Det finns ingen som kan ta det här ifrån mig. Istället för att sitta och käka på resturang och dricka vin var och varannan dag så investerar jag nu i min hälsa. Jag är nöjd för hur jag har börjat leva, jag mår bättre både fysiskt och psykiskt och det spelar ingen roll om det kostar mig lite pengar. Jag är nöjd.

Om ni vill ha något mer att irritera er över så kan jag ju ta och berätta att jag ska låna ex antal tusen till en bröstförstoring i höst. Sug på den!


Frukost

Skinkomelett, 4 köttbullar och proteindryck.

-1,5


Come to mama

Klänning från Forever unique


Påväg hem till mig... mums


Nytt lack


Du skämtar

Hade skrivit ett långt inlägg och råkade klicka på någon knapp så att allt försvann. Fan också.

Tar det lite kortfattat då,
är inne i någon konstig period där jag inte mår bra i kroppen, trött, orkeslös, mår illa osv. Körde ett spinningpass igår (i mina nya skooor, gick sjukt bra!) och det började flimra framför ögonen efter en halvtimma, när det var 10 minuter kvar så fick jag avbryta då jag kände mig svimfärdig. Vissa trodde att de beror på att jag äter för lite men jag mådde ju inte precis bättre av att slänga i mig kycklinggryos. Så jag tror inte det va.

Kräktes av mina vitaminer imorse också. Aldrig mer multivitamin.

Så ikväll hade jag och Sofia bestämt mat och vinkväll men jag avbokade det. Vågar inte äta något som jag inte brukar samt att jag står över alkoholen den närmsta tiden tror jag. Det får bli lugn biokväll istället.. :)

Virkat




Såå snyggt!


Omelettjävel

Ser ut som en pizza men det är en skinkomelett gjord på 2 ägg och 2 skinkbitar. Är så sjukt Trött på det men det är bland det bästa du kan äta i frukostväg om du vill gå ner i vikt, har hög proteinhalt och behålla muskelmassan.

Ni vet väl om att om man går ner för snabbt i vikt och tappar en massa muskelmassa så är det svårare att hålla vikten sen + att du endast går upp i fettprocent. Ganska äckligt.


Nya spinningskor

Idag kom pappa hem med ett par spinningskor till mig! Han ville ge mig dem för att han tycker att jag är så duktig med träningen :) Blev superglad då jag får ont i fötterna av att spinna i vanliga löparskor och det visste han om också.

Tack snälla pappa! <3


Påväg till gymmet

För ett benpass med PT. Hoppas att jag slipper ha en såndär sjuk träningsvärk som förra veckan (gick inte ens bort med värktabletter). Klarar inte av det en gång till.

Dumma jag har bytt jacka också och såklart har jag glömt kort, lås och pengar till att sola :(


Nytt i garderoben

- Jumpsuit ifrån Nelly, mycket finare i verkligheten!
- Blus från H&M, sådär fulsnygg men med rätt accessoarer så blir det bra.
- Billiga skor från H&M, snyggt när man är solbränd ;)


Mellanmål


Middag

Köttfärssås, morötter och fetaost. Mums!


under my umbrella

Träningen går fortfarande bra. Igår blev det överkropp med PT och direkt efter en timmes spinning. 4 veckor kvar nu och jag ska gå all in, nu jävlar!
Dock har jag fastnat när det gäller maten, önskar att det fanns ett piller som innehöll allt du behöver i en måltid. Jag är så jävla less på att äta, går runt med ett konstant illamående och har absolut ingen aptit alls. Jag vet att kosten är 1/3 av träningen så jag tvingar i mig, även om portionerna blir mindre och mindre. Sjukt jävla svårt att få ner, vad det än är. Omeletten på morgonen tuggar jag knappt, den sköljs istället ner med vatten. Lunchen äter jag typ 5 tuggor av. Middagen ska vi inte ens snacka om... Det enda som fungerar fortfarande är proteinshaken <3 Tror att jag får köpa kosttillskottstabletter snart. Ska titta upp vad som finns.

Det är kul att träningen ger resultat, det går neråt på vågen och centrimetrarna blir färre. Dock så försvinner brösten på en gång och det stör mig något så fruktansvärt. Jag har övervägt en operation i flera år men nu känns det som att det är dags, på riktigt. Ska nå mina mål först och man ska inte helst operera sig på sommaren så det får bli till hösten. Jag snackar inga megapattar här nu, utan lagom. ;) Tips på bra klinikter och doktorer mottages tacksamt!

Indeed


Frustrerande

Vill bara sluta så att jag kan sticka till gymmet och låta PT mörda min kropp. Sen ska jag köra en timmes spinning efter det. Och sen ska jag basta i 100 år.


Jag är så jävla less på allting just nu! Måste rensa tankarna.. :(


Och på tal om gåvor <3

Så fick jag den här asken med en passande mugg av min syster Sofia idag! Skooor! <3


Tack <3

Titta vad jag fick av min fina igår! Tacktacktack! :-*


Stella 6 år

Idag har vi firat min systerdotter Stella som fyller 6 år imorgon. Lilla hjärtat, att du har blivit så stor så snabbt..


Solarium

Ska köpa solkort snart och börja grunda inför sommaren, är blek som ett spöke!
Fick ett läppglans av mamma idag, hur fint som helst. Älskar när hon kommer med små gåvor, piggar upp humöret rejält!

Btw har jag bestämt mig för att bi hemma ett tag nu, får inte tag på någon lägenhet i den här hålan, men jag är ju rätt kräsen också... Så förhoppningsvis flyttar jag till hösten.


In your eyes


Lördag

PT-passet i Torsdags MÖRDADE mina ben totalt. Jag älskar att dela upp kroppen, det går så sjukt mycket bättre! Idag var jag på gymmet halv elva (det är Lördag, vad har hänt med mig? för någon månad sedan låg jag alltid sjukt bakis med ångest varje lördag). Ytterligare ett pass med min underbara PT, körde pulsträning och det gick faktist riktigt bra...

Jag har sån sjuk träningsvärk i baksida lår/rumpa så att jag tillomed vaknade inatt av att de kröp i benen. Ville bara dö där ett tag. Men whats dosent kill you makes you stronger.. Får gå i klackar hela helgen, då slipper jag att sträcka ut musklerna :P

Grattis mamma på födelsedagen!


Träning

Känns i kroppen att jag körde ett bp-pass igår. Idag blev det spinning. Imorgon har jag pt, på fredag blir det spinning igen och på lördag ett sista pt-pass. Sen en vilodag. Dödtjej.

BTW så ber jag till högre makter att vi får ledigt v 26 nu, så att vi kan sticka iväg på P&L!


Tisdag 6/3

Idag är A på jobbet så jag är glad!
Snart ska jag smyga iväg på ett BP-pass, de var några år sedan men det ska nog gå bra.. ;)

Träning Måndag 5/3

Hade ett PT-pass inbokat idag. Började med vägning, lackade lite för att jag tycker att det går så j*vla sakta neråt (8hg på en vecka) så blev lite småsur (okej jag var riktigt pissed!). Känner ju på kläderna jag anväder att de sitter mycket lösare så jag bad henne att mäta, så att jag inte inbillade mig. Det kan jag ju säga att jag inte gör.

- 3,5 cm överarm
- 4 cm vardera lår
- 8 cm mage
- 12 (!) cm bröst/rygg
- 9 cm rumpa

På 4 veckor. Tänk er då efter de här 10 veckorna.. ;)

Körde iaf ett helt pass överkropp, gick riktigt bra. Jag är starkare än vad jag tror och eftersom jag hade snott lite grejer från min bror som jag tog innan träningen (hehe) var jag extra peppad. Kände mig som ett monster, gick sjukt bra! Avslutade med intervalllöpning på bandet och det var säkert minst 3 år sedan jag sprang så det kändes kan jag ju säga.

Måndag

Har skittråkigt på jobbet idag, de flesta är lediga så jag är sjukt ensam. Har tröstshoppat en jumpsuit från Nelly bara för att liksom. Viva le revolution!


Är det lugnt om jag kallar dig baby

Allt är kaos just nu.
Vill bara iväg och träna sönder mig!!
Behöver rensa huvudet. Orkar inte med sånt här.


Frukost

Proteinshake, smörgås med skinka och stekt ägg till frulle.. Lördagsmys!


Vårkläder


Har börjat samla på mig skor inför sommaren, har fastnat för silver totalt! Dessa är från Scorett, har även beställt ett par låga från H&M (kan tyvärr inte lägga in bilder från deras hemsida?).
Orange är som vanligt snyggt och såklart knallrosa, så det blev 2 kavajer från H&M med... ;)

Förövrigt så måste jag åka till mitt föråd hos Shurgard någon dag och rota igenom alla mina lådor efter mina sommarkläder. Packade ju i all hast så det blev ju ingen speciell sortering om man säger så.. och jag tror att jag har minst 6 flyttkartonger med kläder och skor. Ja, jag vet, ni behöver inte ens kommentera det.. hehe.

Har lite dåligt med pengar den här månaden också, har försökt betala av alla mina skulder (är på god väg) och sedan blev det även hyra till mamma och pappa, och en flygbiljett till Cypern i sommar som jag inte ens kommer att utnyttja.... fett värt.


kyssjohanna.se


Bijoux by us 299:-
MIN.


RSS 2.0