Old times










Yepp


Vilken kväll det vart igår

Alldeles för mycket att dricka, träffade hur mycket folk som helst ute (miss u) och jag hade verkligen skitkul! Det får man ju pröjsa med huvudvärk och ångest idag men det var sååå värt det! :)


Luminary ones


Fredag

Egentligen hade V och jag tänkt dra ut och käka lite mat och dricka lite, men det vart en lugn kväll istället med hämtmat (japanskt, yakitori) och idol. Såklart Battlefield för hans del också (det var det som var i paketet)..

Imorgon får vi se vad som händer. Ska ut i skogen med Ajax hade jag tänkt, får se vad som händer framåt kvällen..



P.s faaaaan vad tråkigt allt är just nu.


Present till min fina man, eller snarare pojke...

Vad kan det vara? Hoppas att han blir glad iaf! :)


One last try

punkt.

Lungt

- inte sugen, jag har inte duschat!
- det är lugnt jag kan hålla andan


Hahahahaha!!!!


Dåligt med bloggande

Ska bli bättre. Utbildningsvecka denna vecka då, helt okej.


Annars händer det inte så mycket, har rätt tråkigt. Helgens fest är avblåst, inget att se fram emot och nästa vecka sticker victor till Amsterdam utan mig. Jag vill också.

Tråkigt inlägg från mig jag vet. Nu ska jag titta på karatefylla!


Påväg hem till mig

Shoppingförbudet fortsätter men efter mycket om och men är dessa påväg hem till mig :) ordpris 3499:-, jag köpte dem för 1750:- på campadre... Så det var en bra deal ;)


Fredag

Det blir en lugn kväll. Mat från minako framför idol är planerat. Imorgon blir det Ängelholm så det är bara att ladda! Ensam tjej (som vanligt) och jag ska verkligen försöka att inte vara en pain in the ass, haha! Kom igen nu Bajen.. <3


Natthumor


Em 15 & 16 år

Titta vad jag hittade hemma hos mamma, på den tiden var man ung och oförstörd men desto mer sminkad! Hahaha


Pälspläd

Har tänkt köpa en pläd i fuskpäls till soffan som Ajax kan ligga på. Han tycker att det är mysigt att ligga mjukt och varmt och istället för att håra ner våra plädar så kan han få  snooza i en sånhär (skämmer jag bort min hund?)

 



från Åhlens Home och kostar 695 :-/st.

Finns även en svart från H&M Home, skitsnygg, är nog mest inne på den,
tyvärr kan jag ej ladda upp bilden på bloggen men den finns här .


Middag

Fan vad svårt jag har för att ta i kyckling, ska fan köpa ett paket med läkarhandskar, det skulle underlätta för mig! Jag har iaf lagat kyckling Thai red curry idag och det vart gott!

Inte så mycket mer att berätta denna gråa, extremt regniga tisdag som jag har sovit bort totalt då jag jobbat natt denna vecka.

Imorgon ska jag försöka ta mig an att sortera 3 säckar med kläder som mamma och pappa kom förbi med förra veckan. De har stått hemma hos dem sen i maj, då jag flyttade ihop med victor :p


Hammarby - Jönköping

5-2, FEM - TVÅ?!?!! Adrenalinet har inte lagt sig ännu. Söderstadion kokade över ikväll. Helt magiskt. Älskade, älskade Bajen <3

Frukost

Smoothie gjord på banan, jordgubbar och blåbär, hård macka med skinka och en kiwi. Nu börjar mitt nya liv :)


Älskade lilla hund (evileye)



Ajax i en AjaxAmsterdam halsduk...
Nu vet ni vart namnet kommer ifrån ;)


Söndag

Jag börjar få in rutiner för varje söndag. Städa, tvätta och diska. Nu är iaf vår lägenhet någolunda bebolig igen :)

Det är så mysigt när det börjar bli mörkt ute, mysfaktorn blir extra hög med en massa tända ljus och soffhäng. Ska snart iväg och hyra några filmer och köpa lite godis och så får denna helg avslutas.



Budget vs. lyx

Bullboxerstövlar med dragkedja baktill från Ellos.se 1499:-



& äkta Primeboots med dragkedja baktill från Nelly.com 3595:-






Sjukt hur lika de är?
Stövlarna rån Ellos.se har jag beställt och de är påväg hem tll mig (lev.tid 25 okt),
jag har väntat över 2 månader på att få hem dem, hoppas att de sitter bra och inte är för stora i storleken.


Inga kläder


Tårar

Fick mer eller mindre ett utbrott nu ikväll. Det var längesen nu, tårarna bara rann. De har inte runnit på flera år nu så efter det kändes det grymt befriande. Jag är ingen gråttjej. Aldrig vart och kommer aldrig att bli, hatar att visa det för någon dessutom.

Det var behövligt iaf, kan jag säga..


Det går bra nu

0 på kontot, lägenheten ser ut som skit, jag får ingen hjälp och räkningarna dimper ner i brevinkastet som om de vore julkort.

Hus

Beställde dessa från Ellos.se för ett bra tag sen, och nu har de plockats fram.. Man kan hänga dem i fönstret men jag valde att ställa dem på fönsterbrädan :)



Eftersom vi har ett rättså stort vardagsrum så har jag ju delat in de i 2 delar, en där soffan står


Här har jag valt att ha en massa olika färger på allt då det annars blir så mörkt, gillar inte att det är det, dock mysigt på kvällarna men njaaa, har lite svårt för det.

Andra delen av vardagsrummet ser ut såhär



Och det är i det fönstret som husen står nu. Vitt, vitt och åter vitt! Men jag gillar det.. :)


När vi åter får tid och pengar så ska jag fixa till vårat extra rum (där det redan står en säng och lite annat) till mitt klädrum. Ska försöka fixa något snyggt där jag kan hänga alla mina kläder och någonstas därjag kan ställa mina skor... :)


Tips från coachen

Eller från mig.
Vet att flertalet tjejer där ute i vårat avlånga land börjar tröttna på alla killerheels. Asnice en krogrunda men inget man orkar gå i för ofta. Tänkte iaf tipsa om dessa, de är från Scorett och finns även i svart. 10 cm klack och jag slår vad om att det är minst 3 cm platå i dem så de slutar ju på 7 cm "klack". Hursomhelst, testa dem. Ni kommer inte att ångra er och de finns inget bättre än att känna sig lite vardagligt fin i högklackat också (utan att gå till överdrift........). :)

Alltså..

Jag håller på att sälja av en massa kläder här hemma (skit men mycket fint okså) och det är så kul när det kommer förbi folk. Ursäkta om jag låter elak eller så nu men... det mesta som jag säljer är i strl M/L och tjejerna som kommer hit är större än det. Ändå så tror de att de har strl S och när de testar grejerna väller det över här och var och ändå så klamrar de sig fast vid att "den kanske är för stor". Jag står bara och nickar och ler tillbaka. Shit pommes, skaffa er lite självinsikt. Jag hatar när folk klär sig i för små kläder och jag förstår verkligen inte att man vill göra det heller. Sjukt obekvämt! Bara att acceptera hur man ser ut och klä sig därefter (som jag själv gör, jag är absolut inte liten heller).
Som en tjej, skulle komma över och köpa en skinnjacka. Den är i strl 42, hon var minst en 44:a och stod och velade om den var för stor?! Man vill väl kunna ha en tröja under OCH få ihop blixtlåset? Hon fick inte ihop dragkedjan även fast hon hade ett linne under...
Många kommer även med skambud även fast jag säljer sakerna för 20, 50, 80 eller 100 spänn. Något att klaga över? När jag klart och tydligt har sagt innan att det inte är någon idé att pruta då jag säljer grejerna för skitsummor.


Hädanefter lägger jag ut sakerna på blocket och tradera, klarar inte av det här mer....

(ursäkta stavningen här och var, vårat tangentbord är inte det bästa).

Första kontakten med Gulli

Idag har jag och V äntligen hälsat på min äldsta syster som för 2 veckor sedan födde sin dotter, Gulli.
Otroligt gosigt att ha fått snoosaaa bebis i några timmar, hon var verkligen pytteliten och helt gudomlig.
Förövrigt blir man helt knäpp när man sitter med en bebis i famnen (iaf jag), de är så otroligt sköra och jag är så rädd att göra något fel, så jag sitter som en stel pinne och blir alldeles svettig. Hahaha. Och såklart när hon ger ifrån sig ett pip eller tittar upp på en, så spärrar man upp ögonen och brister ut i ett "oooh, titta nudå! åh, vad säger du nuuuudåå?"Minsta lilla grej hon gör, blir så stort och fascinerande..




<3


Lördag

Lugn Lördag väntas. Har legat i soffan hela dagen och glott på tv.
Ska snart till Peershagen och käka middag hos V's föräldrar sen drar vi en bio. Final destination.. :)



Skitblogg.se

Såg nyss att mina inlägg som jag har bloggat från mobilen inte kommer fram.
Man är ju oftast ute på vift och uppdaterar därefter så det är ju måttligt irriterande att det inte fungerar. Är det blogg.se som det är fel på eller 3G-nätet?


Cravings





Come to mama..


Victor

<3



Ta tag i det bara

Tankar som snurrar runt denna natt är följande;

Har fortfarande en massa kläder som jag borde lägga ut på tradera, men jag kommer aldrig för mig att göra det...


Jag är uttråkad på livet just nu.


Jag vill till London och jag hatar min flygrädsla.


Jag ska boka tid för en brasiliansk vaxning (får se om jag kommer att banga, KÖR BARA KÖR!)


Jag längtar tills jag får hem mina Uggs som jag köpte för halva priset på campadre (dumt nog beställde jag 3 olika par så jag sparade precis inget på det)

Jag vill träffa min systerdotter för första gången (Anna snälla bli frisk någon gång!)

Jag vill gå på bio i helgen.

Jag vill ligga i sängen en hel dag och käka Thai.

Jag vill få pedikyr.


Jag bara undrar

När man har sårat folk genom åren så får man tillslut smaka på sin egna medicin och visst känns det otroligt surt? Karma is a bitch.

Att när folk hela tiden klankar ner och tycker att du gör fel val i livet, så gör du dem medvetet tillsut för att göra dem så irriterade som möjligt?

När någon säger att du aldrig
kan bättre,
kan få bättre,
vet bättre,
borde lyssna,


be dem att hålla käften.

För du kan, du vet och du lyssnar på det du vill höra.

You never know where life takes you or who you will meet on the way to happiness..


Victor kom precis hem från Barca

Och han har en del roliga grejer med sig ;)


Ensam

Fan vad jag hatar att vara ensam. Lägenheten känns helt plötsligt dubbelt så stor och alla ljud man hör blir läskiga..


Godmorgon

Godmorgon. Var ute med några jobbarkompisar igår, vi skulle ta ett litet farväl av thimmy som ska börja jobba i Strängnäs (han ska bli pappa snart också, grattis!) istället. Det vart en rätt tidig hemgång, men det känns ändå idag att det vart lite gott och blandat igår.... Jag har inte druckit något på över en månad typ så det kanske är därför också.

Idag får vi se vad som händer, hade tänkt åka ut till min syster i Tumba men det blir nog bättre tills imorgon tror jag.
Får väl bli filmmys med vovven.

Imorgon kommer victor hem från Barca!


.......


RSS 2.0