Tack mamma

Idag kom världens bästa mamma hem med det här till mig. Bodyshimmer och olja till läpparna. Tack <3


Klart det känns

När jag var på krogen i helgen så frågade folk om allt som har hänt. Och jag ville inte prata om det.. men det är klart att det känns. Vi spenderade nästan 4 år tillsammans, så det är ju inget konstigt med det. Hittills har jag bara känt mig tom och vart inne i allt som skall göras med flytt osv, jag har haft fullt upp med jobb och hela helgen har vart fullspäckad med en massa roliga saker så jag har ju kunnat trycka undan alla känslor. Men nu börjar jag landa i det här och värken i bröstet börjar komma. Jag har väntat på den. Jag vill ha den för jag vet att det nästan måste göra ont för att man ska kunna gå vidare. Jag vill ha den där oroliga känslan, jag vill kunna låta de där äckliga tårarna falla, undra; vad gör han nu, vem är han med nu, vem sover han med nu, vad säger han till henne... Jag vill plågas. Jag vill sitta med mobilen med ett färdigskrivet sms och sedan trycka på delete istället för sänd. Ni vet vad jag menar.

Samtidigt så kan jag inte säga mer än att det känns så jävla rätt.
Det här är rätt.
Men fan, jag måste låta mig själv vara ledsen.

Varför går det inte?


(jag vill även hälsa alla nya läsare välkomna, fan vad ni är nyfikna i den här stan.. puss på er.)


Helgen har vart grym

Fullspäckad helg, har haft så sjukt kul!

I Fredags stack jag till SKHLM med Sofia, det vart lite shopping men inget märkvärdigt förutom en snygg mullvadsfärgad skinnväska, smink och några tröjor från H&M. På kvällen vart det förfest i Rosenlund och sedan utgång! Hann göra 3 ställen och kvällen slutade lite kaosartat, kom i säng 4 på morgonen...

Blev väckt kl 10 på Lördagen av mamma som kom med frukost på sängen. Fick pengar och smink av henne och pappa (tack<3). Brorsan kom någon timme senare med 2 paket, hörlurar till Iphonen! ÄNTLIGEN, tacktacktack.
Stressade runt som bara jag kan hela dagen, drog till systemet och handlade för en tusing, vidare till maxi, en tusing där med, hämtade ut biljetter till Avicii's spelning i Globen nästa år (wooaaaah, galet), sedan var det bara att åka hem och förbereda maten.. vilket faktist gick bra. Jag vart förvånad själv.

Alla kom över vid 6, fick ett stooort grönt Matues (spets)fat av syskonen m familj, hur fint som helst (tack så mycket), tyvärr märkte vi ganska fort att det var en repa i det så Anna ska byta det. Maten uppskattades av alla (andades ut där nånstans) och all dricka gick åt så det vart en riktigt trevlig kväll, hoppas att ni hade det också! Stack ner på stan vid 11, in på Crocs (fråga mig inte varför de satt där..?), fick en present av Mich, TACK. Säger inte vad det är men det är något riktiiiiigt kul iaf ;) Vi ska försöka fixa det så fort vi kan... återkommer mer om det.
Vi drog iaf vidare till Stanleys där det vart lite väl mycket dricka (helt sjukt), sedan vart det efterfest!

Gårdagen kan man sammanställa med ett ord, BAKIS. Hände inte så mycket, drog en bio på kvällen. Paranormal Acitvity 3. Se den inte. Skitdålig och äcklig. Skrek rakt ut och halva biosalongen garvade åt mig. Ha ha. När jag skulle sova på kvällen var jag tvungen att sova med adventsljustaken tänd. Så rädd var jag + att det fan spökar i det här huset... :(

Nu blir det rehab och nattjobb i 5 dagar.

Juste, Ajax vart 1 år idag..

Grattis lillsnutt <3



Beeeeebis...


Flytt

Pappa, min bror och jag har flyttat över alla mina saker till ett förråd hos Shurgard ikväll. Vi stressade som dårar och var inte klara med allt förrens 21.55. De stänger grindarna prick 22.00. Lagom svettigt.
Nu sitter jag med en välförtjänad burk julmust och är helt skakig i kroppen. Vilken jävla pers!

Imorgon jobbar jag till 14.30. Sofia hämtar upp mig direkt efter jobbet för vi ska till Skärholmen :) Hoppas att hitta något fint att ha på mig tills kvällen då jag ska ut med Mich.


Livet rullar på sjukt snabbt just nu.. :)

Life

Mycket som händer nu.
Direkt efter jobbet igår så stack jag till lägenheten. Jag fick ångest när jag klev innanför dörren, men när jag blundade och andades ut så fick jag känslan, det här är rätt.
Packade klart alla grejer och insåg hur mycket jag har samlat på mig den senaste tiden. Tog med mig en hel flyttkartong med skor hem till mamma (det var inte ens alla, utan vinterskor typ..) och hon vart inte så glad över det. Tyckte att det räckte med 3 par men jag skulle fan må dåligt av att ställa in dem i förrådet hos Shurgard.

Det är sjukt hur man kan packa ner kärlek, drömmar och ett liv i ett par kartonger. När lägenheten var tom fårn alla mina saker kändes den som en främlings..

Träffade Michelle på kvällen, snackade verkligen om allt. Skönt att ventilera.. (har saknat dig som fan, tack för att du ställer upp trots allt, duvet <3).

Jobbar förmiddag denna vecka. Har svårt att somna och sova hela nätterna så är SJUKT trött på jobbet. Men älskar det iaf. Vafan skulle jag göra utan mitt jobb?
På Lördag kommer familjen över hit också, ska fira att jag fyller 22. Inget att fira och jag hade ingen lust egentligen men mamma vägrar ge sig..

Så, vet inte när jag skriver här igen.
Men vi hörs.




Att lämna

Tufft nu.
Det är jag som lämnar och det är jag som måste vara stark. Det är jobbigt att bry sig om en person som man sedan måste avvisa. Det är jobbigt att förklara om och om igen om varför man gör det. Som att det inte går in. Det är jobbigt att se in i ett par ögon som man fortfarande älskar och säga att det inte fungerar längre. Att det är dags att ge upp, att jag drar nu. Det är över.

De flesta tror att jag inte är ledsen för att jag har stängt av, men jag visar inget för att hålla mig själv vid gott mod. Jag har tänkt och övervägt detta länge så det kommer inte som någon suprise från min sida vilket alla andra tror.

Det är jobbigt med fina minnen och brustna drömmar..
Men det har vart jobbigt länge nu, för mig. Har inte mått bra. Jag har redan gått igenom min bergochdalbana. Jag vet att det kommer en till snart. När alla saker är borta ur lägenheten och jag ligger här ensam i en extrasäng hos mamma och pappa en Söndagskväll, då vet jag att det kommer vara jobbigt...

Det var inte såhär det skulle bli. Jag hade tankar om något helt annat.
Det är inte lätt.
Men vem sa att det skulle vara det...

Hänt denna helg

Firat min syster som har fyllt 26.
Fars dag.


<3


11-11-11

Spännande datum.. Har jobbat natt och änsålänge har dagen vart skön, får se vad den mer har att bjuda på...


broken strings

Running back through the fire when there's nothing left to save
It's like chasing the very last train when it's too late

Grattis Maria

Igår så fyllde min storasyster Maria 34 år, grattis!!!

Det vart en liten fest på kvällen, trevligt. Hon vart iaf nöjd över presenten ;)


Bästa

När en viss dotter hamnar i trubbel finns ni alltid där. Har alltid funnits..

Tack mamma och pappa.


Skit

Arg.


RSS 2.0