Baaaaaaaadom

Nattveckan är avklarad om......3...2....1 timmar typ. Ska bli sjukt skönt. Fedag. Med allt som hör till..

Brorsans gaddning

Drog ner till vår kusins studio, mayhem tattoo och tittade på när min bror led lite ;) resultatet vart asnice! Bara linjerna som är ifyllda änsålänge..


Test

Testar att blogga från mobilen.


The libertines

Varför är alltid nerknarkade musiker de bästa?


Skönt

Håller på att sälja av en massa saker här hemma som inte används (så att vi kan köpa nytt.............SKOJA). Skönt att få lite pengar i spargrisen bara, den har ekat tomt alldeles för länge. Hittills har jag fått ihop runt 600 kr på saker som bara har legat... Ska ta tag i att rensa igenom garderoben och lägga ut de dyrare grejerna på Tradera & Blocket....


Och nu väntar jag på att dessa ska leveras hem till mig. Caterpiller Outlaw boots. SÅ. JÄVLA. SNYGGA!


Storstädning

Jag har storstädning här hemma, har sprungit upp med saker på vinden, rensat, dammat och nu ska jag bara dammsuga och torka golven sen är jag klar!

Även fast vi bor i en 3:a så fyller vi upp den med diverse grejer. Det är helt otroligt att vissa par kan bo tillsammans i en 1:a på 19 kvm, vi skulle aldrig klara av det...


P.S. Köp ALDRIG svarta, högblanka möbler....................

Jag har blivit moster, igen!

Jag fick gåshud över hela armarna när mamma ringde och berättade. Det är så jäkla vackert, att hon har legat skyddad i din mage och nu är ute, i vår värld.
Jag säger välkommen Gulli och grattis till min syster Anna och hennes Robert till lilltjejen!


Whoever said money can't buy happiness didn't know where to shop








Jackor <3







Vita grovstickade tröjor <3











Skor <3


Inte ens värt ett försök

Eftersom jag är hemma med världens förkylning och hög feber så tänkte jag försöka fixa designen på bloggen på egen hand (lättare sagt än gjort). Jag ger upp, förstår nada.
Men det är ju innehållet och inte designen i bloggen som är det intressanta, right? ;)

Idéer


I'm back

Jag förstår att det säkert börjar bli tjatigt med mitt byte av blogg, men de är sån jag är. Kan aldrig bestämma mig för något!

Just nu är det kaos här hemma då vår dator är halvt om halvt trasig (kan inte lägga in några bilder och tangentbordet är helt slut...)
Förhoppningsvis har jag en fungerande dator imorgon (LÖNING!!)


<puss>


RSS 2.0