New shoes


Testar en collageapp


Nelly.

Var tvungen.... 2 toppar.


Shopping

Dagens fångst! Oversizekavaj från Lindex, linne från Vero Moda, shorts och linne från h&m, vit kuvertväska från Åhléns, silverschampoo torrschampoo värmespray och solpuder från Kicks och 2 ringar från Lindex..

Nöjd :)


Helgen

Den här helgen har jag druckit alldeles för mycket och ätit desto mer. Den kommande veckan ska jag köra spinningpass måndag-torsdag (alltså VARJE DAG) + ett överkroppspass och ett benpass. Jag ska lida för den här helgen... blir så jävla arg på mig själv. Dumma idiot-emelie.

Btw så färgade min syster mitt hår idag, slingade med mössa. Blev helt okej men jag ska fortsätta med det.. någon slingning till och lite silverschampoo sen är jag på rätt väg! :)

LÖN PÅ ONSDAG!


Nöjd!

Det ska kännas i kroppen att man har tränat och i måndags var första dagen som jag hängde i gymmet alldeles själv utan min PT. Jag var rädd att göra fel och att det inte skulle ta, men det kan jag säga att det gjorde! Körde ben och rumpa och jag har fortfarande en grym träningsvärk, but I like it!

Idag blir det ett överkroppspass :)


Brakfrukost

Idag unnade jag mig ganska mycket extra!
En skinkomelett, en skiva grovt bröd med ost och smör och en massa kaffe till frukost.
Jag är helt slut i kroppen (och själen) så det blir vila idag. Tar en promenad ner till solariet (behöver lite "sol" i det här dystra vädret) och sen vidare till jobbet, det får räcka! :)


Ge mig nya träningskläder


Peak Performance från sportamore.se 699:- (jävla rååån men så snygga!)




Craft från sportamore.se 195:- st




Craft från sportamore.se 349:-


Rönnisch sprotamore.se 699:-

Egentligen har jag mest behov av tightsen och en ny tröja. Just nu ser jag ut som en luffare på gymmet, med alldeles för stora kläder som dessutom är urtvättade. :(


I will never stop

Så mycket tankar som snurrar runt i mitt huvud just nu, det mesta handlar om mitt jobb. Hoppas att jag får ett ordentligt svar snart, så att jag kan ställa in mig på att vara där jag ska vara liksom. För det är mycket som står på spel och jag vill lägga alla kort rätt. Mitt förhållande med A blir lidande av allt det här och vi vill ju så gärna få det att fungera så lätt som möjligt. Kan säga er att det är tufft att bara ses på helgerna och när jag går av mitt skift så går han på sitt. Om vi har tur så kan vi ta en cigg tillsammans däremellan..

Helgen har spenderats med "avslutningsmiddag" efter dessa 10 veckor med PT. Vi var ute och åt och så korade (haha) de vinnaren som fick en Londonresa. Det var en snubbe som heter Rickard som vann, han hade totalt gått ner 15.8 kg! helt sjukt duktigt. Jag kom 2:a, blev hur nöjd som helst då jag inte ville ha resan till London (skulle ha gett bort den om jag vann), kan ju inte åka pga flygrädslan...
resten av helgen har jag spenderat i Strängnäs (som vanligt ;)). Filmtittande och vila. Min mage har vart kaos (TOTALT KAOS) men nu börjar den må bra igen. Var föressten hos gyn i Torsdags, det var inget fel på mig mer än att han kunde se att jag äter och dricker dåligt genom ett pissprov. Han undrade tillomed om jag hade legat hemma i magsjuka... Blev lite besviken då jag tycker att jag äter som en häst, men de förklarar även mina snefyllor den senaste tiden.. usch. Jag kan inte dricka längre.

Det enda som går åt rätt håll är träningen <3
Idag var första gången jag lyfte vikter bland alla gymmonster helt själv och jag är nöjd med de jag presterade! Körde ben och tänkte på allt som Anna har lärt mig.. :)

Avslutar detta inlägg med följande;
Andreas, du är bäst.

Tuttar

Det är kul att träna och gå ner i vikt men så sjuukt irriterande att tuttarna försvinner. Jag förväntar mig att jag är nöjd och klar med min viktnedgång till hösten och därefter ska jag OP:a mig. Jag trivs inte alls med att de försvinner :(

Här en bild på mina myggbett i en alldeles för stor BH.


Friskt

Sorry för dålig uppdatering.. livet rullar på i en fantastisk fart och träningen går verkligen hur bra som helst. Mina helger spenderas mestadels i Strängnäs hos min fina.. så ni vet vart ni har mig liksom. Dyker väl upp här i slödderstan till sommaren igen, för just nu orkar jag inte med den.

Tack och hej.

Le specs

Mina pilotbrillor från Ray Ban är alldeles för stora så jag köpte de här från Le Specs istället. Pappa får ta över de andra... :)


Ljust med silverdetaljer

Påväg hem till mig <3 allt från h&m! Shortsen 99 kr styck (vadå billigt?!) och kavajen 399:-

Jag har blivit besatt av vitt och silver!


RSS 2.0