Träning 29/2

I Måndags blev det ett spinningpass, igår hade jag tid med PT-Anna och det blev vägning (jag var livrädd för att jag skulle ha gått upp något efter förra veckans magsjuka och all dricka i helgen. MEN jag hade inte gått upp ett enda gram, utan gått ner ytterligare 7 hekto. Inte mycket att hurra för men i alla fall åt rätt håll.
Nu ska jag köra STENHÅRT, nolltolerans vare sig det gäller alkohol eller kolhydrater. Träning VARJE dag. Nu ska det bli grymma resultat.

Ikväll kommer jag vara på gymmet i flera timmar, core en halvtimme, ett spinningpass på en timma och efter det tänkte jag köra lite övningar med fria vikter. Det ska svida och brännas i hela kroppen när jag är klar...


Jag vet att ni vill

Har inget mer att säga än att det har vart en sjukt bra helg! ;)

Liten beställning

Min bror skulle köpa saker från gymgrossisten igår så jag passade på jag med. Starnutrion har extrapriser denna vecka så det blev en påse whey100, 2 ROSA proteinshakes och en rosa vattenflaska. Töntemelie som ska ha allt i rosa ;)

Magen är fortfarande kaos. Men thé och torrt vitt bröd har inte hjälpt mig så jag börjar käka som vanligt igen. Kan fortfarande inte träna då jag är slut som människa, men jag är iaf på jobbet.
Vägde mig idag på jobbet också, har inte gått upp något i vikt, men inte ner heller :( Står kvar på samma och ska träffa PT imorgon, lär ju få en fet smäll över fingrarna men jag kan inte rå för att magen knasar.

Livet är rätt jobbigt just nu, det mesta går emot mig. Vill inte gå in på detaljer men jag är orolig innombords. Vill bara ha Fredag och helg just nu!

PT&Jag


Inställd träning

Har fått problem med magen (igen) så det blev till att vila igår och ett inställt PT-pass idag. Ångesten kryper i hela kroppen och mitt samvete säger att det är fel, fel, feeeel men det är inte mycket att göra åt. :( Hatar det, hoppas att de inte kommer tillbaka, har haft tillräckligt med problem. Magjävel.

Jag jobbar ändå. Första veckan på nya fabriken som står helt stilla, noll produktion. Så vi läser bara sopar och snackar skit. Får hoppas att det kommer igång nästa vecka!

Tänkte ta en promenad till affärn när jag kommer hem och köpa hårfärg idag. Vill ha något åt det röda hållet, men vet att det är svårt att få till. Ska iaf försöka, vill ha något liknande Molly Sandens..


Jag rekommenderar er att inte ta en promenad idag

Shit vilken promenad jag tvingade ut mamma på nyss. SLASK. När vi kom hem igen var mina fötter genomblöta. Usch, finns inget värre än sånt här väder. Blä.

Slänger upp en bild på mitt lilla träningsschema jag har ordnat till nästa vecka!


Älska videon


Lördag/Klipptid

Ringde och bokade klipptid hos Elitesse idag.
Ska dit på Fredag, toppa håret lite och efter det få det stylat. Vill ha riktiga lockar a la Kim.



Btw så har jag vilodag från träningen idag! :)


Träning Fredag 17/2

Idag har det gått riktigt bra både matmässigt och träningsmässigt. Hade PT-tid och jag fick köra ett pass där jag nästan bara fick använda min kropp som hjälpmedel. Grymt kul (grymt pinsamt ibland)! Jag gillade det som fan, speciellt när vi sparrade. I LIKE.

Träning Torsdag 16/2

Idag har vart en tung dag. Trött, sliten, ont i kroppen och extremt sugen på allt som jag inte får äta. Men har skött mig iaf.

Till frukost käkade jag omelett (skräll), proteinshake, lunch kycklingwok, proteinshake, och middagen bestod av lax med rotgrönsaker. Jag har inte kommit iväg till gymmet ännu men ska dit om en halvtimme och köra roddmaskin och magövningar.

Vill bara att dagen ska vara över och ser fram emot att vakna upp imorgon, då är det Fredag, vilket innebär helg och vila! (efter ett sista PT-pass).

Träning Onsdag 15/2

Hej!
Dålig uppdatering, jag vet.
Tog ett lätt gympass igår på jobbet.
Idag har jag träffat PT-Anna, hon var inte nådig. Är helt slut med andra ord!
Gick även igenom en ny kontroll, 2.3 kg ner på en vecka, muskelmassan har ökat, vattnet har ökat (tack och lov, trodde det var något fel på mig) och fett% har minskat drastiskt! Med andra ord har jag enbart gått ner 2.3 kg fett eftersom vattnet har ökat i kroppen. Stolt!

Imorgon kör jag ett spinningpass, på Fredag blir det PT och sedan tar jag helg!


Lite nytt

 



Älska spets. Älska orange.


Träning Måndag 13/2

Det är väl lite tråkigt att skriva det jag äter för det är ju typ samma varje dag. Omelett till frukost, shakes, omelett till lunch, shakes och lax med rotgrönsaker till middag. Har ont i magen nu så jag undrar om jag har fått i mig för mycket fett ändå?

Har hunnit med ett spinningpass idag också, I'm back on track!


Helgen som har varit

Helgen har gått fort. Inte blivit någon träning alls för den delen men jag har gjort såå mycket annat så det spelar ingen roll! Fredagen var lugn, Lördagen var.... och igår så var jag på hockey med bror och pappa. Sverige - Finland och Sverige vann! ;)

Idag är det Måndag och dags för nya tag!



Träning Fredag 10/2

Frukost - 1 Stekt ägg m 75 g skinka
Mellanmål - Proteinshake
Lunch - Thai. Kyckling i cocosmjölk med bambuskott. Inget ris el. liknande till.
Middag - Kyckling m. grönsaker.


Vilodag. Har ätit för lite känns det som. Skaffade mig en ordentlig matvåg iaf så nu ska allt börjas vägas! Jag är inne i ett grymt flow just nu när jag tycker att de är kul att lära sig en massa nytt om hälsa och träning, läser om det på nätet, frågar, fixar och donar... :)


Träning Torsdag 9/2

Idag har jag gått på kurs på jobbet. Har då även syndat...

Måltider;
Frukost: 1 stekt ägg, 75 g rökt skinka och 5 körsbärstomater
2 koppar kaffe
Mellanmål 1: 1 proteinshake
3 karameller (faaaaaaaan mig)
Lunch: Ceascarsallad m kyckling och grönsaker, utan bröd, bacon och krutonger, men behöll dressingen
Mellanmål 2: 1 proteinshake
Middag: Tacokryddad köttfärs (10%), grönsaker, en halv avocado, och liiiite röd tacosås.
2 koppar kaffe


Har även haft PT-tid med Anna, idag körde vi mestadels överkropp, rygg och mage (har en FRUKTANSVÄRD träningsvärk i låren efter i Tisdags). Vi körde även intervaller på rodmaskinen och skulle därefter avsluta passet på cykeln med intervaller men jag var påväg att kräkas så med 5 minuter kvar och blodsmak i munnen och yrsel så sa hon åt mig att gå och pusta ut på mattan. Hon sa tillomed att hon hade väntat sig det, yrseln och illamåendet alltså.
Så nu är jag TOTALT slutkörd som kvinna. Där fick jag för karamellerna jag åt idag! :(

Träning

Har börjat träna med min PT nu och har även fått ett kostschema som jag ska följa! Dag 1 idag och jag mår bra (vet säkert inte vad jag har att vänta..)
Jag tänkte iaf försöka skriva lite om det här i bloggen, lägger inte ut några bilder osv men iaf hur jag tränar och äter, vilket kan vara bra också så att jag håller koll.

Igår körde jag ordentligt PT-pass och det KÄNNS idag. Körde en massa övningar med olika vikter och hon puschade på..

Dagens mål har bestått av

2 stekta ägg till frukost (stekt i liiite liiite matfett)
2 koppar kaffe
1 dl proteinpulver (shake) till mellanmål
Kalkonsallad till lunch
1 kopp kaffe
1 dl proteinpulver (shake) till mellanmål
Grillad kyckling /rökt skinka (ungefär 200 g, måste skaffa en matvåg), grönsaker
2 koppar kaffe

Skulle även på ett spinningpass idag men alla platser gick åt på EN MINUT (jag var arg) så jag körde på bandet som Anna (min PT) lärt mig, 30 min i 8% lutning i lagom fart. Som att gå i en uppförsbacke i 30 minuter. Puh.

Rädslan tog över

Egentligen skulle jag vandra runt på Berlins gator just nu men jag sitter här hemma i Södertälje fortfarande.. Bangade med andra ord. Åkte upp till Arlanda med min lillebror, stoppade i mig de där jävla tabletterna som de har vart såå mycket jobb med för att de är klassade som narkotika osv, men de hjälpte inte ett SKIT. Den gamla proceduren slog till (kramper, kräkningar, flimmer framför ögonen, grinade som en gris, is i ådrorna, osv osv osv), klev på planet, kunde inte lugna mig, så klev av igen.
Jag klev av planet. SVAGA MÄNNISKA!!!
Vet inte vad jag ska göra för att bli av med det här, blir helt knäpp. Kan inte kontrollera tankarna eller mig själv. Helt sjuuukt. Så nu har jag sumpat en weekend i Berlin, som dessutom var betald av min bror. Jag har sådant fruktansvärt dåligt samvete för att jag klev av, att han inte kunde åka och att han har slängt ut pengar i onödan.

Ska iaf bjuda tillbaka, men då tar vi natttåget ner..
Förlåt Johan! :(

RSS 2.0