Matematikern

Jaha, ha ha. Min bror garvade läppen av sig åt mitt förra inlägg, när jag påpekade lite fult att folk inte kan räkna och så räknade jag helt fel själv. Behöver jag säga mer än att jag har gått på en mini utredning för diskalkyli (stavning?). Jag och siffror går liksom inte ihop, eller jag och matte går inte ihop. Inget läshuvud alls för den delen, avundas er som orkar hålla på.. en annan har inte ens tagit studenten.

Sjukt frustrerad

Så sjukt rastlös inombords, men de är jag väl alltid. Kan det bara inte hända något roligt, spännande, galet... Trött på vardagen. Vill iväg. Uppleva något nytt..

Har iaf anmält mig till tjejmilen med 2 av mina systrar. Har tagit med tidtagning också, så om jag inte är fegis så kan ni följa hur det går för mig. Ska köra seriöst och springa hela milen, inte gå. :) Så nu måste jag köpa ett par löparskor och sätta fart. Under en timme har vi sagt, vilket är 10 min/km (för den som inte kan räkna). Kommer bli tufft..... kan man ju säga. Ha ha ha.
Btw så är det FYRA VECKOR KVAR TILL P&L!!! <3

Mysig dag

Stack till Strängnäs idag lagom tills Andreas hade vaknat efter att ha jobbat natt. Vi satte oss på en liten uteservering i hamnen, mös och snackade massa skit... Stränkan är rätt nice ändå. Litet men ändå... mysigt.

Livet

Ojdå, hade glömt bort bloggen helt och hållet. Ser att de fortfarande är några som kikar in här då och då. Kommer nog aldrig börja blogga ordentligt förrens jag har fått en fin design.... så hjälp?

Menmen.
Jag jobbar kvar på samma gamla jobb
Träningen har blivit lidande för det fina vädret men nu ska jag ta tag i den igen

Händer inget nytt eller spännande.... men om 5 veckor har jag semester och JAG LÄNGTAR SÅ OTROLIGT JÄVLA MYCKET.

Annars finns jag på instagram för den som vill. Jag vet att ni vill ;). Emliefvergren.

Mmmmodekungen



Påväg till mig. Ge mig det nu, pronto!


RSS 2.0